
Zemiakovo–jablkové knedličky
Očistené uvarené zemiaky pretrieme cez sito a ešte k horúcim pridáme vajce. Premiešame a necháme vychladnúť...

Zapečené pšeno s jablkami
Pšeno je jedna z mojich veľmi obľúbených surovín. Dá sa pripravovať naslano, ale aj nasladko. Keďže je to bezlepková obilnina, hodí sa aj pre tých, ktorí lepok nemôžu....

Varené placky
V miske rozmiešame tvaroh s práškovým cukrom a rastlinným tukom. Pridáme vajcia, múku, krupicu,...

Pšenový nákyp so slivkami
Pšeno je mojou obľúbenou surovinou. Je veľmi vďačné, dá sa robiť naslano, aj nasladko....

Lievance USA s kokosovou penou a malinovým pyré
Sú to lievance väčšieho typu tzv. americké. So špeciálnou, ale veľmi chutnou penou a...

Bezlepkové šišky plnené vanilkovým pudingom
Nadýchané bezlepkové šišky plnené lahodným vanilkovým pudingom z našej múčnej zmesi Liana Bakery mix sú dokonalou sladkou pochúťkou....