
Rohlíčky s karobovou náplní
Cesto: Mouku prosejeme do mísy, smícháme se solí a doprostřed uděláme důlek, do kterého rozdrobíme...

Šalát z ananásu a uhorky
Tento recept som našla v brožúre 100 receptov na posilnenie imunity, v týchto chladných mesiacov ju...

Taštičky s hráškovou plnkou a hovädzími plátkami
Cesto: Pripravíme jemné ucelené cesto na cestoviny zmiešaním žĺtkov, masla, oleja, soli a múky....

Netradičné fondue
Tento receptík mám od jednej mojej známej - Lucky. Je naozaj výborný :) a sýty.

Syrové guľky
Tvrdý syr nastrúhame, pridáme tavený syr bambino, trocha tvarohu a premiešame. Necháme postáť a...

Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Najprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky. Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,...

Taká india :)
Na troške oleja orestujeme zeleninku (mrkva, hrášok, fazuľka, zelená paprika, karfiol... podľa...

Pomarančové kvietky
Vypracujeme cesto a vyvaľkáme na 3-4mm hrubé. Vykrojíme kvietky, poukladáme na plech s papierom na pečenie.

Malinový džem s čokoládou
Komerčný recept<br /> Pridaním čokolády sa skráti doba trvanlivosti džemu na 6 mesiacov.

Cestovinový šalát
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Papriky, rajčiny, cibuľu, salámu pokrájame na malé kocky, ...

Pudingová ovocná misa
Perfektná, efektná a celkom jednoduchá pudingová ovocná misa sa podarí každému a naozaj veľmi rýchlo....

Huby dusené s vínovou omáčkou
Plátky uvarených húb necháme odkvapkať a vložíme ich do rozpáleného oleja. Pridáme nakrájanú cibuľu s trochou...

Babkine vajíčka
Ďalší recept od babičky svokričky, ktorým si ju pripomínam, aj keď už 5 rokov nie...

Stratená ryba
Do rajnice dáme mlieko, pridáme korenie, bobkové listy a na štvrtiny pokrájanú cibuľu. Keď...

Falošná tatarka 2
Je to najjednoduchšia tatarka, akú len poznám a veľmi jednoduchá- bezvaječná

Pórkový šalát so slaninou
Tento recept mám od mojej susedky, ktorá veľmi rada skúša nové chute a aj sa jej...

Pstruh v chlebovom kabáte
Ryby očistíme, umyjeme, osušíme a vytrieme zvnútra rozdrveným korením, zmiešaným s olejom, posolíme....

Trikrát P s morčacinkou
Milujem papriku... Červená, zelená, žltá, čerstvá, zaváraná, mletá... Prečo Trikrát P? No...

Losos pečený s paradajkami a špargľou
Zohrejte rúru na 220°C, horkovzdušnú na 200°C. Do pekáča alebo zapekacej misy dajte zemiaky (väčšie...

Prečistené maslo
Takto maslo pripravovalo už veľmi dávno. Malo to ale dva dôvody. V prvom rade, ...

Zeleninové fettuccine
Chcela som pridať fotky ale začala som to robiť a potom by to už nebolo kompletné...

Kokosové hviezdičky
Sviatočne ozdobené chrumkavé kokosové drobné pečivo doplnené bielou čokoládou skrášli každý vianočný stôl.