
Zemiakové šúľance na slano
Cesto: Zemiaky si nastúhame na strúhadle ako mrkvu. Na dosku dáme postrúhané zemiaky, hrubú múku,...

Zapekaná špargľa s cestovinou
Môj druhý špargľový recept je surovinami podobný tomu prvému, no predsa je iný.

Bravčové výpečky, dusená sladká kapusta, česká knedľa
Mäso nakrájame na veľké kusy, vymiešame s ostatnými ingredienciami a upečieme v rúre do mäkka...

Diviačie stehno na červenom víne v šípkovej omáčke
Na toto luxusné jedlo som sa dlho chystala, kým som mala všetko kvalitné bio suroviny, ...

Pupusas - Salvadorské chlebové placky
Našla som na No. Salty krásny, jednoduchý, rýchly a chutný recept, ktorý je salvadorským...

Kapusta s mäsovými guľkami podľa Gizky Oňovej
V čom je tajomstvo kapusty s mäsovými guľkami Gizky Oňovej nám prezradí v tomto videu.

Kuracie prsia zapečené s kyslou smotanou
Ani už neviem, odkiaľ toto poznám, ale viem, že je to výborné. Na...

Fazuľové fašírky
Nedávno som robila falafel a to mi vnuklo nápad vyskúšať niečo podobé z fazule. Najprv nimi...

Vyprážaný baklažán
Baklazan umyjeme, osusime a nakrajame na cca 0, 5 cm platky, ktore si rozlozime na...

Pohánkové zeleninové rizoto s kúskami kuracieho mäska
Prečo je pohánka taká výnimočná? Čo ju robí zázračnou je vysoký obsah rutínu, ktorý sa vo veľkej...

Nakladané bravčové karé
Dnes sa mi nechcelo dlho stáť pri sporáku. Preto som sa rozhodla pre toto jedlo. Mäso...

Domáce párky
Recept na tieto parky som dostala od kamaratky, ktora bola na navsteve na Morave. Priniesla...

Kuracie prsia na prírodno s vínovou šafranovou omáčkou wine blanc
Kuracie prsia na prírodno je klasický recept, ktorý sa dá obmieňať s rôznymi omáčkami. Tentoraz...

Mletý hovězí steak
Na steak z mletého hovězího můžeme s úspěchem použít i méně kvalitní maso, než je pravá...

Karfiol a la mozoček
Staré, ale dobré, to poznáme, poviete si, ja som ale recept zmenila v...

Vyprážaná tekvica v cestíčku a strúhanke
Podľa opisov grékov a rimanov tekvicu poznali a obľubovali ju aj v staroveku. Pre indiánov slúžila ako...

Patizón v syrovom cestíčku
Patizon som vždy obalovala klasicky v trojobale, ale v práci spomínali tento recept na cestíčko, tak som...

Kuracie stehná Marengo
Recept som si trocha prispôsobila, ten pravý pochádza od osobného kuchára cisára Napoleona. Viac na...

Zajac pečený na víne, na bylinkách a korení
Môj priateľ mi dal zajaca, pripravila som ho na korení, bylinkách a víne, je...

Kôprová omáčka
Moja mamka ju robievala už dlhé roky pred tým než som sa narodila:))... v podstate...

Bravčové s broskyňou
Už ste po obede? Ak áno tak tu je tip možno na večeru - karé s broskyňou...

Jednoducho špenát zelený štvrtok
Dlho som zvažovala či pridám recept na špenát, viem, že určite si poviete, čo...

Šošovicová polievka s párkom sladko-kyslá
Tak tu je ďalší takto robím šošovicu ja mojej dcére moc chutí :)

Zapekaná čakanka
V Holandsku je cakanka oblubena. Robi sa na mnoho sposobov. Toto je jeden z nich....

Spišské pirohy s bryndzou
Pirohy, čo mi pamäť siaha, sme robili u nás vždy o štyri rohy. Na...

Kuracie soté Dračí dych
Toto jedlo som si vymyslel sám, aj keď názov možno niekomu pripomína podobné jedlá podávané v...

Pečené PREPELICE , minipipinky
@jerica kto má rád jemné mäsíčko , nech si upečie jednoducho prepeličky:-)

Pečené plnené kuracie prsia
Naplnila som kuracie prsia a opiekla som ich na oleji, ako náplň som zvolila osvedčenú kombináciu:...

Zeleninové lievance
Zeleninu si osmažíme na troche masla , potom zalejeme troškou vody , aby zelenina zmäkla...

Jemná PLNENÁ PAPRIKA bez ryže
@jerica , recept mám od mojej babky , varievala takto plnenú papriku ešte keď som...