Foto: matus113
Fašírka,ale trošku na iný spôsob.
6
porcií
porcií
70 minút
príprava
príprava
50 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Mleté mäso si najskôr osolíme a okoreníme. Nepridávame vajíčko ani nič iné. Pripravíme si rozstrihnuté mikroténové vrecko, ktoré potrieme olejom, aby sa nám mäso nelepilo. Mleté mäso rozložíme po celej ploche.
- 2
Naň ukladáme šunku a syr. Potom pomocou mikroténového vrecka zvinieme z mäsa roládu, ktorú prenesieme do zapekacej misy. Podlejeme vodou a dáme piecť do rúry na 180 stupňov na 10 minút.
- 3
Po 10 minútach roládu vyberieme a celú ju potrieme kyslou smotanou a dáme ju naspäť do trúby. Môžeme podávať ako teplé jedlo so zemiakmi, alebo na studeno s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu