Foto: gabculka
Nie je to môj recept, našla som ho v českom časopise Kuchyně. Nerada varím jedlo od oka, preto mi vyhovuje že je tu presný Zobraziť celý popisNie je to môj recept, našla som ho v českom časopise Kuchyně. Nerada varím jedlo od oka, preto mi vyhovuje že je tu presný popis surovín.
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme a na jemno nastrúhame. Necháme chvíľku odstáť, zlejeme vodu a zalejeme ich horúcim mliekom. Pridáme ostatné prísady a vysmážame.
zko dobre, že medzi Vareškárkami ostalo dosť triezvych žien. Že nie všetky sa opíjajú svojou unikátnosťou, že zo všetkých nechcú byť "Indky".
robím niečo podobné, tiež používam mlieko.