Chutná a zdravá úprava kuracieho mäsa, cibuľa s kuracím mäsom dá jedlu dobrú chuť.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Dno hrnca jemne potrieme olejom a prudko v ňom opečieme nasolené kuracie stehná. Po zatiahnutí mäsa pridáme trochu vody a stehná dusíme. 
- 2
Medzitým si cibule nakrájame na štrvtinky a tie narežeme na trošku hrubšie pásiky. Po 15 minútach dusenia k mäsu pridáme nakrájanú cibuľu a ďalej dusíme do mäkka. 
- 3
Keď je mäso mäkké, vlejeme špaldovú múku a špaldové otruby rozmiešané v troche teplej vody. Necháme ešte krátko prejsť varom a môžeme podávať napr. s varenými zemiakmi. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu