Foto: 13roman
Tento recept som vymyslel keď som mal chuť na dobrý obed.
Postup
-
1
Toto potrebujeme:
-
2
karé nakrájame jemne naklepeme a uložíme na vymastený plech
-
3
Potom na karé naukladáme na plátky nakrájané šampiony
-
4
Potom slaninku
-
5
na slaninu cibuľu nakrájanú na kolečka
-
6
posypať nastrúhanou mrkvou
-
7
A na koniec celé zasypeme kyslou kapustou môžeme dať aj zbytok šampiónov a cibule Potom to podlejeme smotanou v ktorej sme si rozpustili bujón.
-
8
A hotovo už len papať
Pre tých, ktorí nemôžu rozumieť, čo to tu trepem:
Zeleneč je dedina pri Trnave, ktorú každý volá Linč- starý názov. A odtiaľ pochádza pesnička:
Nyže Linča, nyže Linča teče járek,
každá panenka, každá panenka
lúbí džbánek.
Ale nie, to je žart, samozrejme, že Tvoj recept vyskúšame, vyzerá famózne...
Ešte otázka, akú prílohu odporúčaš?
Tiež mám rada takéto recepty: je toho veľa a je to dobré, nikto neohŕňa nos že on mrkvu nebude!
Pekný fotopopis, a samozrejme že zelenečskí chlapi sú z toho džbánku veselí ako všetci slávni rodáci zo Zelenča.
varecha.pravda.sk/recepty/diety/raw-food-surova-strava/...
kedže sa v postupe receptu ani náznakom nespomína tepelná úprava. som nevedel že v linči sú rawisti....