Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
farbuska
„Šípkový džem (fotorecept)”
Vďaka za tento recept. Šípkový džem/lekvár mám veľmi rada. Za prácnosť bohatá odmena, lebo je bez nepríjemných a pichľavých chĺpkov. Počula/čítala som aj o skratkách, ale žiadna naozaj plnohodnotne nefunguje. Naozaj treba ručne vybrať tie jadierka a vlásky.
mijaita
„Snídání v listopadu (november) 2023 (11)”
Turci maji stanek v trznici, tohle me vzdycky lakalo, ale za 2€ mi to prislo zbytecne. Starsi pán, prodavac nabidl slevu celkem slusnou, zvedavost zvitezila. Od ted uz mi asi slevu davat nebude, ale i tak to obcas koupím! :-)
Vynikající, hutné, máslové pečivo, které bohate staci 3 jídla. Suché, bez masla, bez niceho, ke kavicce. Stesti, ze to neni levné!! :-)


gurman01
„Veľkonočný koláč „pascha“”
@farbuska (6.11.2023 15:06)

Ja som ten recept dostal od jedej pani a tam už bol napisany sacharin a ja som nič nemenil ale robil som podla toho receptu. Tato pani mi hovorila že sacharin je lahši ako cukor a pasky budu ľahšie a nadychanejšie, neviem kolko cukru namiesto sacharinu, skuste dať na 1 tabletu sacharinu 1 lyžičku cukru
kucharsbradou
„Oblečený sleď”
Minulý rok sme mali veľkú úrodu červenej repy, tak som skúšal ako ju využiť. Natrafil som tiež na recept sleďa v kožuchu. Urobil som ho ale ako šalát. Ingrediencie tie isté ale zmiešané všetko dokopy. Dochutené kôprom a worchestrom. Na odľahčenie môže byť časť majonézy nahradená gréckym jogurtom.