Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 309 najnovší komentár dnes 22:43
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 309 najnovší komentár dnes 22:43
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 192 najnovší komentár dnes 22:43
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Zapečená prekladaná kyslá kapusta (moja koložvárska) +video
- Oplátková saláma +fotopostup
- Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom +video
- Výborný cesnakový trhací chlebík +fotopostup
- Bezlepkové obložené chlebíčky trochu inak +video
- Fašiangové šišky s pridaním sušeného mlieka +fotopostup
- Čokoládovo-kokosový koláč bez lepku
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
- Pochúťka i liek: 8 receptov na domácu huspeninu plus návod, ako ju zasterilizovať
- Nemalo by vám ujsť: 15 najsledovanejších videoreceptov uplynulého roka
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
- Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
krasny hrnicek!
Veru je to tak čajík sa nám k tomu hodil. Srdečne ďakujem za komentík.
Jarka srdečne ďakujem a pozdravujem.
Zpracuju do receptu.
Za 5 hodín pečnia sa koža pekne zapečie aj pod alobalom. Ale ak ju chcete mať tvrdšiu, nič vám nebráni nechať ju pár minút dopiecť bez alobalu.
Vždy pečiem celú kačicu, nikdy ju nepolím, je šťavnatejšia, nevytečie toľko.
Tu sa kačica tiež neobracia, píšem to, že kačicu neodkývame počas celého pečenia, ani rúru neotvárame, natož aby sme ju otáčali.
Vyskúšajte raz a uvidíte ten rozdiel.
... také si urobím
Treba ja, starickou vidlicku, dvojzubec na knedlíky :-)
Tyhle trhy bývají na "Jířáku", mne se libej, nic velkého, clovek pokoukne aby zjistil co nepotrebuje, co je hezke, co by mohlo být dobre, i kdyz, samozrejme, patricne predrazené. Ale vzdycky si neco dáme, ja si s potesením pustím pusu na španělský špacír, vymením usmevy s latinoamerickymi stánkaři. Ono to cista Kolumbie nebyla, byly tam stanky venezuelské, peruanske, kolumbijske a ruzné produkty, jako treba chili s draciho ovoce (palilo jako cert), churros polite cokoladou.
Nakonec jsem si koupila a z papiru pojedla "papa rellena" (plnená brambora) a byla skvelá. Nahrubo rozmačkané, varené brambory, smichané s trhnaným mase, dušenou cibulí, lehce okorenené. Tou hmotu obalené vejce na tvrdo a cele to pak v dlaních uhňacané do koule a usmazené v hodne oleji. Ve finale ne mastné, vyborné a omacky ruzné jaké si kdo na to dal. Jsem neobedvala doma, abych si jidlo uzila. Takze tak.