Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
charlie52
„Ovsené vločky s banánom”
Myslím, že mám lepší recept.
Ovsené vločky, kokos, špaldové alebo iné otruby, chia semienka, goji, brusnice, mleté vlašské orechy, hrozienka, jogurt, kefír, mletá škorica, med, strúhané menšie jabĺčko a trocha bazového sirupu z bobulí.
Príprava síce trvá dlhšie, no stojí to zato, lebo za 13 rokov sa mi nedokázali prejesť.
gordon67
„Mokrý zemiakový šalát podľa mojej svokry”
tak toto je dosť zjednodušený recept. Do mokrého zemiakového sa používa aspoň zeleninový vývar a samozrejme mleté čirne korenie. Sedanom, či bylinami nič nepokazíte, mladá cibuľka s vňaťou je vhodná tietž, ale ďalšia chyba, ak do nálevu dáte príliš olivového oleja, spraví vám zlú službu, bude horkastý. Skrátka toto je taký ten recept, ktorý podliezol latku podpriemeru, skrátka niečo uvarte z zmiešajte . No tak ho teda nazvite zemáky mojej babičky, ale nie mokrý šalát!
sracz
„Prívarok zo šťaveľa (šóškový prívarok) (videorecept)”
Prívarky vo všeobenosti pre mňa znamenajú vždy návrat do dávno už odídeného detstva, mladosti, ...! Šóškový v nich zaujíma vedúce postavenie, zvlášť keď aj v dnešnej "uponáhľanej" dobe dokážem "vlastnoočne" objaviť túto milú zelinku. Našiel som ju aj tu za "veľkou mlákou" a tzv. domáci sa išli pošalieť, keď videli ako ju starostlivo zbieram a podaktorí aj pochválili moje výsledné dielo. Boduješ milá @Cesminaz aj tentoraz, u mňa si zabodovala už dávno a aj tentoraz Ti ďakujem o vyše 70 ročný návrat do mojich rodných Košíc, keď Barčianska bolo ešte hradská! Maj krásne dni plné pohody a šťastia.


domcique
„Kysnuté pečené buchty (fotorecept)”
Toto je moja prvá recenzia akú kedy píšem ale inak sa to nedá. TIETO BUCHTY TÚ NESKUSTOČNÉ! piekla som teraz a take nadychane jemne krásne chutne buchty sa mi ešte nepodarili. Potierala som bravcovou mastou keďže mliečne nemôžem a mlieko ovsene ale tento recept ukladám a myslím, že buchty budem robiť častejšie :) ďakujem
44marian44
„Rebarborový koláč (fotorecept)”
Ďakujem za inšpiráciu, pracujem ako kuchár v 4**** hoteli v Špindlerovom Mlýne a včera som dostala úlohu upiecť niečo rebarbory a tvarohu,pridal som aj hruškovú verziu. Keďže nie som cukrár,internet je jedina moja zachrána. Dopadlo to vyborne, skvelí šťavnatý desert. A toto je výsledok. Vďaka za inšpiráciu.