Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
mijaita
„Nedeľné raňajky: Koža na kakau? Použite tieto triky a...”
@redakcia (7.8.2023 09:28)

Za reakci dekuji, nicmene jste se me nikterak nedotkli, jen jsem chtela na tento nesvar, rikat o jidle fuj, upozornt. Tak mi to vysvetlili doma, kdyz jsem to take zkusila a ja to ucím svoje deti. Ono je to celkem logicke. Preci kolik lidi prede mnou jí ryby a nebudu jim rikat preci fuj, co to jis? :-) A to mam co delat, kdyz ctu jak se lide cpou koriandrem. Nic horsiho snad ani neznam!! :-)
bugout
„Delikátna ryba: Losos je vždy vynikajúci, ale takto...”
Aj niektoré japonské (alebo japonskom inšpirované) spôsoby sú dobré. Losos sa nemarinuje. Len sa opečie a potom sa na panvici podleje omáčkou v ktorej sa dokončí.... Je to výborné a bez čakania. Ak chce niekto skúsiť na začiatok môže kúpiť hotovú teriyaki omáčku aj v Bille. A potom začať experimentovať. Teriyaki omáčka nemám v zásade žiadne exaktné zloženie ale je to skôr spôsob prípravy. V toto poslednom sa možno mýlim, nemám toho toľko prečítané ako napríklad o ramene.