Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 355 najnovší komentár včera 21:14
- Sneica: Zákusky na svadobný stôl 7 najnovší komentár 24. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2024 335 najnovší komentár 30. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 372 najnovší komentár 1. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 355 najnovší komentár včera 21:14
- Mariaklara: Arónia - jarabina 20 najnovší komentár 25. septembra 2024
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 20 najnovší komentár 24. septembra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2024 335 najnovší komentár 30. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 163 najnovší komentár včera 21:14
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 3 najnovší komentár 22. júna 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Ako rýchlo nakrájať kapustu na jemnučko? Skúste to s týmto VIDEO
- Výborná majonéza len s lyžicou oleja VIDEO
- Zemiaková roláda s kyslou kapustou a so slaninkou VIDEO
- Ako nabrúsiť nože kuchynského mixéra či sekáčika VIDEO
- Tvarohovo-pudingový koláč s hruškami VIDEO
- Kuracie placky so syrom VIDEO
- Nepečené dunajské vlny VIDEO
- U nás s knedľou: 10x maďarský guláš tak, ako sa varí v slovenských domácnostiach
- Pečenie na víkend: Starodávny, lyžicový, strúhaný aj z jednej misy. 10 receptov na jablkový koláč
- Na upršaný víkend: 11x šťavnatý slivkový koláč pre celú rodinu
- Voňavá korenina: Bobkový list nepatrí len do hrnca. Vyskúšajte jeho liečivú silu na nádchu, žalúdok či boľavé kĺby
- Sestra tvarohu: Bodkovaný cheesecake, mrkvová torta aj krupicový koláč. 11 výborných dezertov z ricotty
- Chutné jedlá: 7 tipov, čo variť tento týždeň. Super recepty na pracovné dni i víkend
- Iný spôsob, rovnaká chuť: 10 karamelových zákuskov bez pálenia cukru
Velmi jednoduche, rychle a krasne.
Dakujeme za recept.
Aj ja mam recept nez vajicok a je chutny - vzdy sa podari… pekavam ho manzelovi teraz jedenkrat tyzdene 😇
Jemnučká, lahodne a pekne vyzerajúce .
Velmi sme si pochutili.
Opat Dakujem za recept.
Dobre i múdro myslíš, milá @Nela88 a ak odskúšaš, daj vedieť, ako šmakovalo Tebe i kostovníkom. Majte všetci pekné dni začínajúcej jari, plné úsmevov!
... ta ňe? Kto ňeprepije a ukradňe, má aj na paľenku! Ďakujem a želám krásny aj nový týždeň!
Múdro si skonštatovala @Terinka55 milá! Ďakujem Ti a želám krásne dni plné pohody!
Vďaka za komentár i záujem, vážený @Kuko milý priateľ. Samozrejme, že za horúca, majonéza sa vstrebe do výslednej lahodnej chuti "diela". Veľmi rád a často spomínam na môjho vzácneho krstného otca Jána Zbura, B. P., ktorý sa riadil aj "vihodňarskim mottom: Čudoval bi ši še, co šicko ňešmerdzi a jake je to dobre, fajne až prefajne a šmačne"!
Ďakujem za koment a vopred želám dobrú chuť Tebe, milá @Farbuska i Tvojej ctenej rodinke!
To som rada, že chutil.
Plánujem ich upiecť na Veľkú Noc.
Ďakujem ... je to naozaj dobrota, rozhodne odporúčam ochutnať ;-)
Ďakujem pekne za odozvu, som veľmi rad že chutilo, prajem všetko dobré . 👍
Olej sám o sebe je chuťovo neutrálny, akurát môže podporiť chute ostatných surovín, lebo niektoré vitamíny a látky zo zeleniny sa v tuku rozpúšťajú, je to len môj názor, lepsie by sa k tomu mohol vyjadriť kolega @chemik ten je v týchto veciach doma. Ja osobne mám šaláty s pridaným olejom rad, ale pokiaľ sa týka calamady ktorá sa sterilizujte na dlhšiu dobu, treba myslieť aj na dobu spotreby, dnešné rastlinné oleje (netrúfam si odhadnúť z čoho ich vyrábajú..) majú v takýchto zavaraninach tendenciu zatuchnuť a výsledná chuť a šalát nakoniec skončí vo bio odpade. Holt, časy kvalitných surovín sa pominuli… kľudne sa dá šalát použiť aj bez oleja, ten sa dá ako čerstvý pridať priamo do porcie. 🙂