Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
sandradee
„Bravčová panenka v horčicovo-medovej omáčke (fotorecept)”
Po prečítaní komentárov som mala tkzv. rešpekt sa riadiť podľa receptu, tým že niesom mäsožravec a keď tak skôr kuracina ale človek mieni pán Boh mení... Život človeka naučí, hold čo sa dá robiť :D

Skúsila som nakoniec. A odporúčam. Mäso som dusilo cca 40 minút a krásne sa rozpadalo. Za mňa super 👌 sto ľudí sto chutí. Ukladám, ďakujem.
kubka56
„Pecenie vianocnych oplatok”
Oblátky (trubičky) pečiem už veľmi dlho. Pri samotnom pečení za najdôležitejšie považujem správne množstvo cukru a optimálnu teplotu formy. Cukor (okrem chuti, samozrejme) je dôležitý pre elastičnosť-keď chcem zakrúcať trubičky. Ak ho dám málo, oblátky sú rovné, ak priveľa-aj sa lepia na formu, aj sú tmavé. Inak - u nás najviac chutia bryndzové 😊.