Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
lenka3008
„Medvedie labky”
Práve som ich dopiekla.Pred niekoľkými rokmi som piekla podľa iného receptu a vôbec sa nevydarili,tak som povedala nikdy viac!!Ale dnes som skúsila tento recept a sú úžasne.Žiadne mastenie formičiek a napriek tomu sa dali krásne vyklopiť a chutia vybikajúco.Ďakujem za tento recept.
farkas
„Košovská špecialita (fotorecept)”
Prosím Vás neviem kde ste zobrali ten recept ale košovská špecialita sa tak vôbec nerobí. Je to neodpustitelné tako sfalšovať košovskú špecialitu. Na košovskú potrebujete olej, bravčové stehno nakrajať na rezance, soľ, čierne mleté korenie, zavárané uhorky nastruhané na jemno, a horčica. A to je všetko.
anez
„Jednoduchý jablkovo-pudingový koláč (fotorecept)”
Neviem, či ste uviedli správny pomer múk, ale u mňa bola tvorba cesta podľa vášho receptu čistá katastrofa - stále sa pri hnietení rozsypovalo. Všetky ingrediencie som do gramu použila presne.
Ono zbytočne sa rozpisujete pri postupe (napr. to o pudingu so šupkou navrchu je úplne zbytočné), nemáte presné ingrediencie…
evanaaa
„Vianočná klasika: 10 receptov na najlepšie vanilkové rožky...”
Ja si toto zvlášť všímam, ak vanilkový cukor, tak vanilkový a nie syntetický vanilín, ten by som ani do pečenia nedala, ale vidím priamo tu recepty, kde sa používa. Aj som to raz spomenula, ale nechcem byť zádrapčivá, nech si každý pečie ako chce, veď ja to jesť nebudem, ale priznám sa, že aj v tých kupovaných sladkostiach asi vanilkový cukor nebude. Lenže nepečiem a chuť na sladké občas mám (aj keby som nemala mať).
timika
„Štafetky (fotorecept)”
Milá Olinečka,
tak podľa tohto receptu sa štafetky vôbec nedali urobiť. Cesto sa lámalo a čo sa týka plnky zostalo jej neúrekom. Taktiež by som opravila recept pretože použiť 100g + 250g masla a potom ešte tam máte napísané 250g Hery (to snáď nie?). Ak niekto pridáva recept tak nech ho pridá poriadne, aby ho zvládli urobiť aj začiatočky a nie dať tam 0,5kg masla. Ja som dala 100g + 250g masla a zostalo mi hrozadu plnky, na čo mi asi bude?