Chutné a jednoduché :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Naklepeme si rezne z každej strany, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a cesnakom z oboch strán.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Do hrnca dáme olej, krátko osmažíme cibuľu nakrájanú na drobno a orestujeme na nej rezne z každej strany.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Keď všetky rezne orestujeme, pridáme do výpeku domáce lečo (alebo nakrájanú zeleninu - paradajky, papriky 2 farieb) krátko povaríme, pridáme naspäť rezne podlejeme vodou a dusíme na miernom ohni domäkka asi 35 min. Keď je mäso hotové, znova ho vyberieme a dorobíme omáčku : pridáme vodu, ochutíme korením, soľou a majoránom, počkáme kým zovrie a podľa potreby zahustíme solamylom. Rezne vložíme do hotovej omáčky a HOTOVO ! Dobrú chuť ! Podávame s ryžou. :-)
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


ďakujem za recept...super