Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
evanaaa
„Šošovicový prívarok (videorecept)”
Práve minulý týždeň sme šošovicu jedli tri dni......tiež nerobím zápražku, ale zátrepku robím zmiešaním várovej a šľahačkovej smotany večer pred varením, ona pekne zhustne, mlieko je pre mňa slabé. Nedávam rascu, ale trochu osladím, aby sa chute vyrovnali. No, ako píšu predo mnou, každý má svoj recept.
cesminaz
„Šošovicový prívarok (videorecept)”
@zahra (5.1.2024 17:18)

Mama občas pridá aj smotanu na varenie do šošovicového prívarku, ale ja nezvyknem, podla mňa to nieje nutné :-) No ale čo sa týka kelového prívarku, tak ti musím povedať že ho robí mama tak isto ako ty vravíš. Ten robí so zápražkou, ale aj s červenou paprikou a aj kocky zemiakov tam nakrája :-)
janger
„Výborná kapustnica (videorecept)”
Ked som si prezerala tie polievky, tak si ma hned namaskrtila! Nebudem hovorit, ze som robila presne to iste, lebo by si mi povedala, ze som z toho spravila iny recept;-)))...no, ale teda tvoja polievka mi bola inspiraciou :-). A veru dobrou! Kapustnicu robievam len bielu, na Vianoce. Na cerveno som este nerobila.
Pouzila som bravcove rebierka (mala som v mraznicke). Ale bolo ich len kilo, tak som dala do nej este aj "klobasku". A pretoze mi paprika polievku nezafarbila na peknu cervenu farbu, tak som pridala aj malicku konzervu rajcinoveho pretlaku. Ale polievicka velmi chutna. Iste zopakujem. Pozdravujem, @cesminka mila, a tiez vsetko dobre, nech sa ti dari.


mamec
„Raňajky v januári 2024”
@sisaaa (5.1.2024 09:26)
Toto som ešte neskúšala, ale rezne robím už iba v rúre. Ale nerobím ich úplne bez tuku. Papier na pečenie trochu pokvapkám olejom, poukladám rezne a aj tie pokvapkám. Bundáša (chlieb vo vajci) by som robila v rúre tak isto.