Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 606 najnovší komentár včera 12:58
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 606 najnovší komentár včera 12:58
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Ailuj82: čistenie sedačky 28 najnovší komentár 15. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 349 najnovší komentár včera 12:58
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Ovocná torta s čokoládovou a mascarpone plnkou +fotopostup
-
Bublanina s čerstvými jahodami
-
Vláčny žihľavovo-orechový koláčik s citrónovou polevou +video
-
Minislimáčiky s olivami
-
Jednoduchá brokolicová polievka so syrovými haluškami +fotopostup
-
Špagety so šampiňónovou omáčkou +fotopostup
-
Špargľový koláč +fotopostup
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Gnocchi z cottage syra VIDEO
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
11 receptov na mrkvové zákusky: Chystáte oslavu a chcete byť originálni? Upečte dezert s pridanou hodnotou
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
Ryža s mäsom a drobnou zeleninou, ky. uhorka ročník 2023 (ešte máme jedno sklo ročník 2023 a asi osem 2024)...a voda s žihľavovym sirupom dnes Bohužiaľ 🙂 bez obvyklého pohára piva, (o 16:30 mám termín kontroly u kardiológa)
Zemiakovo-Petržlénová kaša
Bylinkové maslo (vlastná výroba, bez cesnaku, ale s citrónom)
Kapustový šalát podľa @xanadu1955
Veľmi dobrý nápad. Či jeden, alebo viac plechov, veď auto odvezie 😂.
Aj Tebe prajem pekný deň a ďakujem za super recept.
Ja si počkám, aj do jari.
Prajem Ti pekný deň, ja idem konečne niečo uvariť 😊
Děkuji za přiblížení, včetně fota. Mno, tiše závidím takový výběr zeleniny. Jojo, každá zem má svoje a Španělsko je vyhlášené. Klobouk dolů, hlavně před obyčejnými farmáři, pěstiteli. Už jsem našla směr na wiki díky @zolik. Kukni trochu výš.
No uf, hrozne. Ja som raz zazila velky poziar v HR, v noci horel les hned cez cestu, do rana sme stali vonku a cakali, ako to dopadne. Nastastie hasici liali vodu aj na cestu, tak to nepreskocilo. Este 3 dni lietali hasiace lietadla, tzv. kanaderi a liali vodu na zhorenisko.
To ti věřím, natěkalo by mi také. Hlavně, že to chlapci hasiči zvládli, vždy klobouk dolů!
Fúha, ale mi radíš. Aby som si otvorila pri toľkom pečení aj cukráreň.
Ja, už ji mám, mršku na wikině: cs.wikipedia.org/wiki/Brukev_zeln%C3%A1...
Myslím, že tam pôjdeme až na jar. Ale ja to upečiem na skúšku určite skôr.
Som rada, že sa koláčik páči. Budem sa tešiť ak mi potom niekedy dáš vedieť ako dcére chutilo🙂
Tiež krásne bývanie medzi Zugersee a Zürichsee. Zug je chutné mestečko. Baar nepoznám, tam ma ešte nezavialo 😊
V kantóne Solothurn sme ešte neboli, Dominika žije v Baare, kantón Zug.
Aj ja som vo Švajčiarsku. Moje šance sa zvyšujú 😍.
Ja som pri Aarau, ale už kantón Solothurn.
Dominika je vo Švajčiarsku.
Tak urob koláče dva 😂 nech aj pre dcéru zostane. V ktorej krajine ju máš?
Hasiči to zvládli. Zhruba o 1 v noci už mali požiar pod kontrolou. Ťažkou technikou strhli časť strechy a zhora do domu liali hektolitre vody.
Bol to veĺˇmi nepríjemný pocit, mať tak veľký požiar tak blízko.
Espigall sa neprekladá ani v nemčine. Patrí do botanickej skupiny Brassica oleracea. Radí sa k Brokkoli, Romanesco atď.
Espigalls. Neviem, ako sa to dá preložiť, je to vraj z rodiny kapusty. Keď si dáš "espigalls" do googla, uvidíš veľa fotiek ale skoro všetky informácie sú v Katalánčine, lebo táto zelenina je z oblasti Garraf - pri Barcelone.
Chutí to trochu ako Kale, mangold alebo špenát.
Kedysi sa to vraj dávalo jesť ibe králikom :-) ale v 90-tich rokoch pár farmárov sa pričinilo o to, aby táto zelenina dostala toľko uznania ako jej patrí, za čo im ďakujeme, lebo chutí výborne a je zdravá.
Príjemný utorok prajem.
Super, žienky moje. S jedným koláčom si urobím výlet po celej Európe. Len aby som ho sama nevyjedala cestou v aute.