Kuracie mäso
Kuracie mäso

Kuracie plátky v marináde fotorecept

tejaja - bez fotkytejaja, dnes 09:28
Kuracie plátky v marináde (fotorecept)
Foto: tejaja

Toto je jedno z jedál, ktorého samotná tepelná príprava zaberie niekoľko minút. Ak si mäso naložíme vopred do marinády, obed alebo večera je Zobraziť celý popisToto je jedno z jedál, ktorého samotná tepelná príprava zaberie niekoľko minút. Ak si mäso naložíme vopred do marinády, obed alebo večera je rýchlo na stole.

4
porcie
10 (+ marinovanie) minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 plátky
Marináda:
1 ks
1 KL
1/2 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Všetky prísady na marinádu dáme do misky a prešľaháme.

    Kuracie plátky v marináde (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do tejto marinády vložíme plátky mäsa a necháme marinovať 2-3 hodiny.

    Kuracie plátky v marináde (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Potom ich na oleji na panvici opekáme z oboch strán asi po 3 minúty. Dlhšie netreba.

    Kuracie plátky v marináde (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Podávame s ryžou, ktorú prelejeme trochou výpeku (ale nemusíme), a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu