Kuracie plátky v marináde fotorecept
Toto je jedno z jedál, ktorého samotná tepelná príprava zaberie niekoľko minút. Ak si mäso naložíme vopred do marinády, obed alebo večera je Zobraziť celý popisToto je jedno z jedál, ktorého samotná tepelná príprava zaberie niekoľko minút. Ak si mäso naložíme vopred do marinády, obed alebo večera je rýchlo na stole.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky prísady na marinádu dáme do misky a prešľaháme.
-
2
Do tejto marinády vložíme plátky mäsa a necháme marinovať 2-3 hodiny.
-
3
Potom ich na oleji na panvici opekáme z oboch strán asi po 3 minúty. Dlhšie netreba.
-
4
Podávame s ryžou, ktorú prelejeme trochou výpeku (ale nemusíme), a zeleninovým šalátom.
Diskusia k receptu