Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
zolik
„Co dnes vaříte? Február 2025”
Paradajkové Carpaccio, krém z pečených baklažánov, Köfte (zo včera, aj na studeno sú výborné) a turecký Pide.
Prajem všetkým na Vareche pekný začiatok víkendu. U mňa pod Alpami nasnežilo, je zatiahnuté a aktuálne -2C.


slobco
„Jazvečia masť”
@niliarik (10.11.2024 18:37)

Dobrý deň, mal by som záujem o jazvečiu masť, máte ešte na predaj? Mám dlhodobo problémy s prieduškami a neustále som zahlienený, už neviem čo by som si dal, a toto mi poradili. Bol by som vám veľmi vďačný.
zolik
„Co dnes vaříte? Február 2025”
Ja som dnes varila autentickú tureckú kuchyňu, lebo všetko bolo podľa receptov od @cesminaz
Pečené zemiaky a Tatarka - “Pečené cibuľovo-cesnakové zemiaky s kuracími stehnami a domácou tatárskou”
Köfte - “Köfte so šťavnatou ryžou a zemiakmi z jedného plechu”
Toto jedlo bolo tak dobré, že som sa na tú krátku chvíľu cítila ako v Istanbule 😋