Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 115 najnovší komentár dnes 12:10
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 115 najnovší komentár dnes 12:10
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár 4. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 263 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 115 najnovší komentár dnes 12:10
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Maškrtenie bez rúry: Falošné slivkové knedle aj kokosové ježe a ďalšie recepty na nepečené krupicové zákusky
Srdečná vďaka a srdečne opätovaný pozdrav. Rada ťa tu vidím, lebo viaceré tvoje recepty mám uložené a s úspechom používam. Ďakujem za ne.
Polievka vyzerá veľmi dobre. Máš tu na ňu recept? Nenašla som tento, aj keď polievok zo stonkového zeleru (rada ho používam v kuchyni) je tu zopár - iných.
Sledujem a držím palce do ďalších tvorivých a inšpiratívnych podujatí (nielen) v kuchyni.
Ano, suhlasím, robieval si ju môj krsny,ked si chodil na salas po cerstvy syr, myslim že sa syr zomelie nasolí a nechá postát, a potom sa este raz pomelie na jemno....oprav ma ak sa mylim...
keby do mesiacikov, podla nich sa krajala. Mama ju ukladala na suchy plech, supla do rury a upiekla. Vyborna, sladka, tak sme sa jej najedli, ze sme veceru odmietli.
Teraz vraj rovnako chuti pecene Hokkaido. Nie, nechuti.
To by aj mňa zaujímalo. 😊
Raz ked budem mat zase chut tak pridam recept na vyrobu domacej bryndze - je to lahke
...veru, robím ich sám a rád.
Koláží a fotomontáži som sa venoval dávno, keď som sa potreboval zdokonaliť s prácou na PC. Teraz si už len prezeram svoje staré "práce"... napríklad som si "upravil" foto mojej manželky, keď mala jeden rok a vložil jej do rúčky seba, keď som mal jeden rok!🙂
...jedno obdobie som pridával aj tu, na Verecha.sk rôzne upravené foto "varecháčov"...a keď si pamätám aj tebe som "venoval" jednu prácu kde som spracoval ako si sa dostala na Varechu...objavila si ju keď si hľadala recept na bublaninu... možno to ešte niekde nájdem!
Jasne ze retazce predavaju pravu bryndzu a dokonca po cely rok.staci hladat...