Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
tiamostef
„Il vitello tonnato (roastbeef s tuniakovou omáčkou) (fotorecept)”
@violeta (2.3.2025 10:39)

No ano,ak si prečitas recept a postup, tak uhorky nie su spomenuté ani v surovinách...to že na foto sú....no k tomu sa viaze bod 4 v postupe.....inak ako som pisala vyssie, môžes pouzit : velké kapery,
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero - v oleji alebo v octe/sotto olio alebo sotto aceto....od zubára by som si radsej dala opravit zuby, no môže byt aj dobrym kuchárom...usmev a pekny den
tinka123
„Domáca údená slanina”
Ak chceš naozaj super slaninu, po vybratí slaniny po desiatich dňoch, slaninu prevar miernym varom 15 minút v novom náleve s polovičným obsahom korenín a soli. Po prevarení slanina zväčší svoj objem skoro o tretinu, vysuš ju a potom ju daj do udiarne. Ak toto jeden krát vyskúšaš, iný recept už robiť nebudeš.
farbuska
„Co dnes vaříte? Február 2025”
@laylastastykitchen (2.3.2025 01:41)

Tak držím palce! Na kváskovanie som sa ešte nedala a - poznajúc svoju trpzlivosť, či skôr netrpezlivosť - ani nedám. Ale kváskový chlieb aj pečivo mám veľmi rada. Nech ti tvoje úsilie prinesie ovocie. Či skôr: dobrý chlebík alebo pečivo. Peknú prvú marcovú nedeľu tebe a tvojim. A všetkým varecháčom.