Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 111 najnovší komentár dnes 20:06
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 111 najnovší komentár dnes 20:06
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 218 najnovší komentár 3. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 111 najnovší komentár dnes 20:06
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Vyprážané pirohy s tvarohom a údeným syrom VIDEO
-
Kalerábové rezne s uhorkovým šalátom VIDEO
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed: 12 receptov na tvarohové knedličky. Aj s tipom, ako ich robí herečka Hana Gregorová
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Rýchla chuťovka: Ostali vám kyslé uhorky? Spravte si jednoduchý snack, ktorý valcuje internet
-
Sobotný obed: Dnes budú kolienka. A s čím? Mäsové guľky, perkelty, omáčky, ktoré k nim dokonale pasujú
Ďakujem za nahliadnutie receptu a príjemný komentár.
No ano,ak si prečitas recept a postup, tak uhorky nie su spomenuté ani v surovinách...to že na foto sú....no k tomu sa viaze bod 4 v postupe.....inak ako som pisala vyssie, môžes pouzit : velké kapery,
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero - v oleji alebo v octe/sotto olio alebo sotto aceto....od zubára by som si radsej dala opravit zuby, no môže byt aj dobrym kuchárom...usmev a pekny den
Zdravim, presne z toho som mala "respekt" že vajcia sa miesaju spolu, a kedze som potrebovala urobit tortu včera na dnes,tak som klasicky, no pri najblizsej prilezitosti urcite vyskúsam....
Ty si ale riadny srandista! Že dietne a začneš: "Podusil som cibulu na slanine".
Čo tam po diete, hlavne že ti chutí:)
Dobrý deň, nový marcový diel obľúbenej diskusie, nájdete tu:
varecha.pravda.sk/diskusie/co-dnes-varite-alebo-peciete-m...
Peknú nedeľu prajeme všetkým!
No a aby som dovtedy vydrzal tak domaca pasteka bocik lalok a troska pecene 😀
Tento piškótový korpus je super v tom, že sa dá pripraviť aj bez oddeľovania žĺtkov od bielkov a vymiešavania dvoch hmôt. Určite odporúčame, podobný je aj tento náš recept na piškótový korpus:
varecha.pravda.sk/recepty/jednoduchy-piskotovy-korpus-vid...
Áno, klasické Včelie bodnutie je aj s medom a vareným vanilkovým krémom a robí sa z kysnutého cesta, ktoré sa polieva zmesou z masla, cukru, medu a mandlí.
Toto je rýchlejšia a jednoduchšia verzia, z piškótového cesta, krému bez varenia a cesto sme namiesto polievania smotanovou zmesou len posypali cukrom a mandľami.
Dakujem ti. Ja to robievam len k roastbeefu, má to dost specifickú chut,..
To más síce pravdu, ale tu islo o recept na omáčku,čo aj opisujem, dala som snad uhorku do tej omáčky¿?...je pravda ze oni na ”jedlú dekoráciu" pouzívajú, velké kapery,tiez sotto aceto volajú ich:
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero.....
Vďačne ponúknem.. ďakujem za nahliadnutie receptu som rada ,že sa rezy , páčia.
Veľmi krásny kome, ktorý si nezaslúžim..Som rada,že sa vieš inšpirovať mojími receptami... Dievčatá pozdravujem a posielam pozdrav.Som ti vďačná za čas a prečítanie receptu.Krasny dník.
Tak držím palce! Na kváskovanie som sa ešte nedala a - poznajúc svoju trpzlivosť, či skôr netrpezlivosť - ani nedám. Ale kváskový chlieb aj pečivo mám veľmi rada. Nech ti tvoje úsilie prinesie ovocie. Či skôr: dobrý chlebík alebo pečivo. Peknú prvú marcovú nedeľu tebe a tvojim. A všetkým varecháčom.