Slaninka to zachráni:
10 jedál, ktoré by bez nej boli o ničom

Redakcia Varecha.sk, 16. januára 2017     7 minút čítania

Aj chuťovo menej výrazným pokrmom dokážete pomôcť. Postačí kúsok chutnej slaniny a z inak nezáživného kúska mäsa či cestovín sa razom stane dobrota hodná šikovnej gazdinky.

Malostranské kotlety


Foto: Remcula



Plnené kuracie prsia s kožou a kosťou (fotorecept)


Foto: Patroveckypitrs



Sýta bravčová kapsa (fotorecept)


Foto: Pivonka



Kuracie nohy 2v1 (fotorecept)


Foto: Evusik



Kuracie stehná pečené na kapuste


Foto: Thedrunkchef



Pečené králičie stehno na grécky spôsob (fotorecept)


Foto: Adelka992



Ovseno-slaninkové fašírky so zeleninou (fotorecept)


Foto: Marianne



Zavináče z kuracieho mäska so slaninkou, syrom a šampiňónmi


Foto: Danja301



Grilovaná treska so slaninou a hráškovým pyré (fotorecept)


Foto: Annieway



Mäso v rímskom hrnci (fotorecept)


Foto: Enerrgizer







Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend










Zdravé recepty na celý týždeň
















Diskusia k článku

bubaya
Ja osobne mám slaninku veľmi rada. Ale len na halušky, pečené zemiaky, pod segedín, grilovanú a na ražni so špekáčkou a cibuľou. V ostatných jedlách mi vadí jej výrazná chuť a zdá sa mi, že skôr pokazí, ako zachráni. Takisto ako lečo. Ale proti Gustovi.....či ako je to.






 



TOPlist