Stredomorský šalát s kuracím mäsom
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 26. júna 2025
mesačník Varecha, 26. júna 2025

Foto: Kulinární studio MAFRA
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 100 g zmes |
|
| 200 g |
|
| 360 g |
|
| 50 g |
|
| 2 PL |
|
| čerstvé (alebo bazalka) |
|
| Dresing: | |
| 4 PL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL čerstvé (alebo bazalka) |
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na dresing dôkladne vyšľaháme na hustú tekutinu.
- 2
Šalátové listy dáme do veľkej misy, pokvapkáme dresingom a premiešame. Potom k nim pridáme nakrájanú uhorku. Grilované kuracie mäso vykostíme a nakrájame na kúsky.
- 3
Na taniere najskôr rozložíme listy marinované v dresingu s uhorkou. Pridáme mäso, na kúsky rozdrobený syr feta a olivy. Nakoniec dozdobíme bylinkami.
Tiež kurací šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu