Kurací šalát
Kurací šalát

Stredomorský šalát s kuracím mäsom

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, dnes 13:00
Stredomorský šalát s kuracím mäsom
Foto: Kulinární studio MAFRA
2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

100 g zmes
200 g
360 g
50 g
2 PL
 čerstvé (alebo bazalka)
Dresing:
4 PL
1 ČL
1 ČL
1 PL
1 PL čerstvé (alebo bazalka)




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny na dresing dôkladne vyšľaháme na hustú tekutinu.

  2. 2

    Šalátové listy dáme do veľkej misy, pokvapkáme dresingom a premiešame. Potom k nim pridáme nakrájanú uhorku. Grilované kuracie mäso vykostíme a nakrájame na kúsky.

  3. 3

    Na taniere najskôr rozložíme listy marinované v dresingu s uhorkou. Pridáme mäso, na kúsky rozdrobený syr feta a olivy. Nakoniec dozdobíme bylinkami.

Diskusia k receptu