Stredomorský šalát s kuracím mäsom
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, dnes 13:00
mesačník Varecha, dnes 13:00

Foto: Kulinární studio MAFRA
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g zmes |
|
200 g |
|
360 g |
|
50 g |
|
2 PL |
|
čerstvé (alebo bazalka) |
|
Dresing: | |
4 PL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
1 PL čerstvé (alebo bazalka) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na dresing dôkladne vyšľaháme na hustú tekutinu.
- 2
Šalátové listy dáme do veľkej misy, pokvapkáme dresingom a premiešame. Potom k nim pridáme nakrájanú uhorku. Grilované kuracie mäso vykostíme a nakrájame na kúsky.
- 3
Na taniere najskôr rozložíme listy marinované v dresingu s uhorkou. Pridáme mäso, na kúsky rozdrobený syr feta a olivy. Nakoniec dozdobíme bylinkami.
Tiež kurací šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu