
Foto: Izabella929
Terina z foie gras s brusnicami

Foto: Sjuz
Teľací jazyk v aspiku

Foto: Slawek
Hovädzí chvost à la perkelt

Foto: Sracz
Staročeský bravčový jazyk

Foto: Evusik
Plnený zajačí chrbát

Foto: Sisok
Bravčová studená tlačenica

Foto: Sracz
Perkelt z kuracích stehien

Foto: Radox1
Huspenina hydinová

Foto: Eraserhead
Hubovo-pečienková terina

Foto: Tinca
Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?
Kliknite TU
Pohostenie pre troch kráľov: Týmito koláčmi sa určite pred nimi nazahanbíte
Pečieme na Silvestra: Koláčiky s kvapkou alkoholu
Vianočné dezerty pre zaneprázdnené gazdinky: Rýchle recepty na zajtrajší Štedrý deň
Sladká bodka za vianočným menu? No predsa hriešne dobrý zákusok!
Najvyšší čas začať piecť na Vianoce: 10 receptov na trvanlivé pečivo
Začnite nový rok zdravšie: 10 receptov na ľahší obed alebo večeru
Svätoštefanské pohostenie: Na svätého Štefana každý sa má za pána
Zunoval sa vám vyprážaný kapor? 10 tipov ako pripraviť rybu na štedrovečerný stôl
Zemiakový šalát patrí k Vianociam:
Ukážeme vám, ako na to
Kapustnica & spol.: Polievky na vianočný stôl



Diskusia k článku