Škola pečenia:
Desatoro kváskovania podľa skúseností našej redaktorky

Jarmila Horváthová, 6. októbra 2023     12 minút čítania

Ak ste v kváskovaní začiatočník, rady a tipy našej kolegyne Jarky Horváthovej sa vám nabetón zídu. Niet nad vlastnú skúsenosť a tých už ona spolu s dcérou má na rozdávanie.



Foto: Shutterstock

8. Orechy a semienka

Chcete pridať do cesta orechy alebo nejaké semienka, a neviete, či radšej pred kysnutím, alebo až po ňom? Možné sú obidva spôsoby, pridanie orechov nijako proces kysnutia neovplyvní. Ak pridáte vlašské orechy ešte pred kysnutím, ich šupky cesto zafarbia a bude tmavšie.




ANKETA: Dnes to bude veľmi jednoduchá otázka. Kváskujete?

57,5%



42,5%







Diskusia k článku







 



TOPlist