PRÍLOHA VARECHA 46/2024:
Čaro pomalého pečenia

Redakcia Varecha, dnes 12:00     3 minúty čítania

Varecha s receptami na skvelé pomaly pečené mäsá z portálu Varecha.sk vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 15. novembra.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné, pomaly pečené mäso podľa overených receptov z portálu Varecha.sk.

Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na pomaly pečený močing so šampiňónmi, pomaly pečené bravčové chvosty či na pomaly pečené jahňacie stehno. Dozviete sa aj, aké sú výhody pomalého pečenia, aké mäso sa naň hodí, či aké prílohy sú k nemu vhodné.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na výborné pomaly pečené mäso nájdete v prílohe Varecha


- Pomaly pečený močing so šampiňónmi
- Pomaly pečené bravčové chvosty
- Pomaly pečené jahňacie stehno
- Pomaly pečená kačica
- Pomaly pečené bravčové koleno v liatine
- Pomaly dusené hovädzie lýtko
- Pomaly pečená panenka s rakytníkom a čerstvými brusnicami
- Pomaly pečené srnčie stehno
- Boeuf Bourguignon

Prílohu Varecha nájdete v piatok 15. novembra v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist