Chutné jedlá:
7 tipov, čo variť tento týždeň. Super recepty na pracovné dni i víkend

Redakcia Varecha.sk, dnes 06:15     4 minúty čítania

Niekedy je ťažšie vymyslieť čo navariť, než to už potom zrealizovať. Prinášame vám inšpirácie na výborné jedlá pre celú rodinu na každý deň v týždni.

Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou

Recept - Zapekané cestoviny
Foto: ShutterstockZapekané penne s paradajkami a s mozzarellou PONDELOK: Nemusíte sa viazať receptom, ale inšpirujte sa. Do zapekaných cestovín môžete použiť v podstate hocičo, a tak je takéto jedlo dobrou pondelkovou voľbou, kedy treba upotrebiť všeličo, čo ostalo v chladničke po víkende.

Grilovaný hermelín s vlašskými orechmi a slivkovou omáčkou

Recept - Grilovaný hermelín
Foto: Kucharocka123Grilovaný hermelín s vlašskými orechmi a slivkovou omáčkou UTOROK: Tiež milujete ten moment, keď zakrojíte do horúceho hermelínu a odhalíte tú nádhernú krémovú delikatesu vo vnútri? Doplňte ho tentoraz chrumkavými orechmi a omáčkou zo slivkového lekváru.

Kurací perkelt (videorecept)

Recept - Kuracie mäso
Foto: CesminazKurací perkelt STREDA: Pre veľkú rodinu navarte plný hrniec. Perkelt sa výborne zohrieva, tak vám bude chutiť aj na druhý deň, teda ak nejaký ešte zostane.

Špagety Carbonara (fotorecept)

Recept - Špagety Carbonara
Foto: Katka512Špagety Carbonara ŠTVRTOK: Tiež by sa u vás doma mohli jesť špagety aj každý deň? Potom sa určite aj tieto pravidelne objavujú na vašom stole. Navyše sú úžasne rýchle a jednoduché.

Slivkové gule z tvarohového cesta

Recept - Slivkové gule
Foto: NavardacoSlivkové gule z tvarohového cesta PIATOK: Aj v škole sme mávali v piatok sladký obed. Tak ak chcete dodržať túto tradíciu, urobte slivkové gule. Keď nie na obed, tak na večeru.

Fašírky s tekvicovým prívarkom a zemiakmi

Recept - Bravčové fašírky
Foto: OlineckaFašírky s tekvicovým prívarkom a zemiakmi SOBOTA: Nehynúca kombinácia a bravčové fašírky chuťovo obohatené o čedar.

Plnený bravčový rezeň Cordon bleu (videorecept)

Recept - Vyprážaný plnený rezeň
Foto: TV VarechaPlnený bravčový rezeň Cordon bleu NEDEĽA: Nedeľný rezeň sa dá pripraviť na množstvo spôsobov, vyskúšajte tento plnený šunkou a syrom gouda.




ANKETA: Máte niekedy problém vymyslieť, čo budete variť?

77,1%



22,9%







Diskusia k článku







 



TOPlist