Chcela by som sa spýtať, či už máte niekto skúsenosť s tým, že keď uvarím salko na karamelové salko, môžem tú konzervu odložiť a otvoriť až o dva mesiace?
Ďakujem.
Chcela by som sa spýtať, či už máte niekto skúsenosť s tým, že keď uvarím salko na karamelové salko, môžem tú konzervu odložiť a otvoriť až o dva mesiace?
Ďakujem.
Ale len doma uvarené. Skúsila som kúpiť to skaramelizované, nie je to ono. Je redšie, tmavšie ako to doma varené a navyše má nahorklú chuť. Takže radšej nikdy viac.
@sovka62 moja sestra je rovnaká ako Ty, tiež salko dokáže jesť lyžicou, to ja zas nie.
Tiež som minule kúpila karamelové salko a fakt je redšie, tak si radšej uvarím, aby bolo také, ako má byť.
Na mlsanie je ešte lepšie (ale aj nekresťansky drahé) kakaové kondenzované mlieko ...... @sovka62