Recepty, kde je papričky
Chobotničky podľa talianskej gazdinky
Spolužiak Pico emigroval pred rokmi ta het zo Slovenska. Po rokoch sa cez varechu. sk vrátil....
Galinha a piripiri
A opäť recept od Egiho. Ako si urobiť piripiri nájdete pri fotke tohto fešáka. Dal...
Pizza ako z pizzerie
Na Slovensku platia 3 zákony: Všetci jedia pizzu. Nikto neje pizzu doma. Takmer nikto nevie...
Hot Chili Peppers
Pálivé papričky naplníme mäsovou zmesou, ktorú pripravíme z uvedených ingrediencií a pečieme zhruba 12 min...
El Gaucho steak
Silno korenený steak grilujeme cca 4 minúty z každej strany, nakrájame.
Makaróny na ázijský spôsob
Na panvici rozpálime olej. Mäso nakrájame na malé kúsky, okoreníme ho a dáme prudko opiecť...
Fettuccine tricolora
Cestoviny uvaríme vo
vriacej osolenej vode.
Scedíme a necháme
odkvapkať.
Šmirkas s plátkami oravskej slaninky
Bryndzu vymiešame
s paprikou, pridáme korenie,
rascu a soľ.
Bravčová krkovička v pikantnej marináde so salsou a cibuľkou
Z bravčovej krkovičky
narežeme 4 rezne. Olej
zmiešame s paprikou,
cesnakom, čili a grilovacím
korením. Do tejto
marinády...
Brokolica so sardelovou omáčkou
Brokolicu uvarenú v pare necháme odkvapkať a odložíme do tepla. V slanej vode uvaríme cestoviny, ...
Žraločie steaky s petržlenovou omáčkou
Najprv si pripravíme marinádu na steaky. Zamiešame polovicu šťavy z citróna s polovicou petržlenovej vňate a...
Chobotničky podľa talianskej gazdinky
Spolužiak Pico emigroval pred rokmi ta het zo Slovenska. Po rokoch sa cez varechu. sk vrátil....
Galinha a piripiri
A opäť recept od Egiho. Ako si urobiť piripiri nájdete pri fotke tohto fešáka. Dal...
Pizza ako z pizzerie
Na Slovensku platia 3 zákony: Všetci jedia pizzu. Nikto neje pizzu doma. Takmer nikto nevie...
Hot Chili Peppers
Pálivé papričky naplníme mäsovou zmesou, ktorú pripravíme z uvedených ingrediencií a pečieme zhruba 12 min...
El Gaucho steak
Silno korenený steak grilujeme cca 4 minúty z každej strany, nakrájame.
Makaróny na ázijský spôsob
Na panvici rozpálime olej. Mäso nakrájame na malé kúsky, okoreníme ho a dáme prudko opiecť...
Fettuccine tricolora
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode. Scedíme a necháme odkvapkať.
Šmirkas s plátkami oravskej slaninky
Bryndzu vymiešame s paprikou, pridáme korenie, rascu a soľ.
Bravčová krkovička v pikantnej marináde so salsou a cibuľkou
Z bravčovej krkovičky narežeme 4 rezne. Olej zmiešame s paprikou, cesnakom, čili a grilovacím korením. Do tejto marinády...
Brokolica so sardelovou omáčkou
Brokolicu uvarenú v pare necháme odkvapkať a odložíme do tepla. V slanej vode uvaríme cestoviny, ...
Žraločie steaky s petržlenovou omáčkou
Najprv si pripravíme marinádu na steaky. Zamiešame polovicu šťavy z citróna s polovicou petržlenovej vňate a...