Creme fresh

0

  • Mrazená čokopologuľa s bielym krémom a višňovým želé
  • Pstruh s jablkovým sorbetom

    Pstruh s jablkovým sorbetom

    Očistené, vykostené a osušené filety marinujeme v zmesi cukru, soli a nastrúhanej citrónovej kôry 15 minút, umyjeme a osušíme. Vložíme do vákuovacieho vrecka, zavákuujeme a varíme vo vode pri 55 °C asi 4 minúty....

  • Špenátový klobúčik v cibuľovom kréme

    Špenátový klobúčik v cibuľovom kréme

    Všetky suroviny na klobúčik zmiešame a vypracujeme hladké, ale veľmi pružné cesto a necháme ho asi pol hodiny odpočinúť. Odpočinuté cesto potom na pomúčenej doske vyvaľkáme na tenké plátky a tie potom pomocou vykrajovačiek povykrajujeme na kolieska. Na každé položíme trochu plnky a prikryjeme ďalším kolieskom...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist