Foto: kobjan
Zubáč s tekvicovým pyré a feniklovou omáčkou.
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tekvicu upečieme v rúre vyhriatej na 190 °C cca 50 minút.
- 2
Po upečení z tekvice vydlabeme vnútrajšok a rozmixovaním tekvice s uvedenými ingredienciami urobíme pyré.
- 3
Fenikel a bielu časť póru nasekáme, na lyzičke masla orestujeme, pridáme koreniny, zalejeme vodou a dusíme. Následne rozmixujeme a omáčku zahustíme smotanou.
- 4
Filety stiahneme z kože.
- 5
Osolíme a okoreníme.
- 6
Filety pripravíme k naparovaniu.
- 7
A v pare upravíme.
- 8
Ja som dal ako prílohu ešte uvarenú cviklu, ktorú som na panvici obalil v karameli. Dobrú chuť z Východu.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu