Foto: sandriw
Nielen koľko krajín, toľko rôznych receptov, ale aj koľko kuchýň toľko rôznych receptov na curry :D Tak pridávam aj svoju verziu - zdravú vegánsku Zobraziť celý popisNielen koľko krajín, toľko rôznych receptov, ale aj koľko kuchýň toľko rôznych receptov na curry :D Tak pridávam aj svoju verziu - zdravú vegánsku ;) Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit
porcie
Suroviny
1/2 hlávky |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
2 cm (kúsok) |
|
400 ml |
|
1 ČL (kopcovitá) |
|
1 ČL (kopcovitá) |
|
|
|
|
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Cibuľu, cesnak, zázvor a čili papričku nadrobno nakrájame. Cuketu a baklažán nakrájame na kocky a karfiol rozlámeme na menšie kúsky. Mrkvu a jablko nastrúhame.
- 2
V kastróle si rozpálime olej a opražíme na ňom cibuľu. Pridáme cesnak a zázvor.
- 3
Keď nám to pekne vonia, pridáme zeleninu, premiešame a posypeme kari korením a garam masalou. Chvíľku orestujeme a zalejeme vodou. Keď to vrie, osolíme, okoreníme a varíme domäkka. Pridáme kokosové mlieko a necháme zovrieť.
- 4
Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu