Výborná, chutná a jednoduchá omáčka na špagety, či iné cestoviny. Vhodná ako rýchla večera.
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na roztopenom masle orestujeme na kolieska pokrájaný pór. Paradajky zaparíme, olúpeme a nakrájané na kocky pridáme k póru. Po chvíľke dusenia pridáme malý paradajkový pretlak a necháme prejsť varom.
- 2
Pridáme kapary podľa chuti a ochotíme soľou, korením a bylinkami. Na koniec pridáme tuniaka z konzervy a odstavíme z ohňa, aby sa tuniak len mierne prehrial.
- 3
Podávame s uvarenými cestovinami, ktoré pred podávaním prelejeme olivovým olejom. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu