Dnes bezmäsitý obedík na inšpiráciu.
1
porcia
porcia
25 - 30 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 100 g marinované |
|
| 80 g |
|
| 2 ks |
|
| podľa potreby |
|
| 1 PL |
|
| podľa potreby |
|
| 2 strúčky |
|
| 150 g menšie |
|
| 1 ks |
|
| 0,5 dl |
|
| 3 PL |
|
| 60 g |
|
| na dekoráciu |
|
| na dekoráciu |
|
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na rezance, krátko opečieme na masle, pridáme šampiňóny a nakrájaný stonkový zeler. Všetko spolu krátko opečieme a podlejeme bielym vínom. Naozaj len chvíľku podusíme. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Marinované tofu - kúpené v obchode nakrájame a taktiež opečieme veľmi krátko na masle. Zemiaky postrúhame na hrubo, vytlačíme škrob a prebytočnú vodu, pridáme solamyl, soľ, korenie a cesnak. Z takto pripravenej zmesi upečieme zemiakové rôsti. ....no a potom to všetko uložíme na tanier, ako dekoráciu použijeme šalát polníčer a sójovú omáčku classic. Dobrú chuť.









Diskusia k receptu