Foto: galka01
Dnes bezmäsitý obedík na inšpiráciu.
1
porcia
porcia
25 - 30 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g marinované |
|
80 g |
|
2 ks |
|
podľa potreby |
|
1 PL |
|
podľa potreby |
|
2 strúčky |
|
150 g menšie |
|
1 ks |
|
0,5 dl |
|
3 PL |
|
60 g |
|
na dekoráciu |
|
na dekoráciu |
|
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na rezance, krátko opečieme na masle, pridáme šampiňóny a nakrájaný stonkový zeler. Všetko spolu krátko opečieme a podlejeme bielym vínom. Naozaj len chvíľku podusíme. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Marinované tofu - kúpené v obchode nakrájame a taktiež opečieme veľmi krátko na masle. Zemiaky postrúhame na hrubo, vytlačíme škrob a prebytočnú vodu, pridáme solamyl, soľ, korenie a cesnak. Z takto pripravenej zmesi upečieme zemiakové rôsti. ....no a potom to všetko uložíme na tanier, ako dekoráciu použijeme šalát polníčer a sójovú omáčku classic. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu