Tofu na šampiňónoch

Autor receptu: galka01

Dnes bezmäsitý obedík na inšpiráciu.

1
porcia
25 - 30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Cibuľu nakrájame na rezance, krátko opečieme na masle, pridáme šampiňóny a nakrájaný stonkový zeler. Všetko spolu krátko opečieme a podlejeme bielym vínom. Naozaj len chvíľku podusíme. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Marinované tofu - kúpené v obchode nakrájame a taktiež opečieme veľmi krátko na masle. Zemiaky postrúhame na hrubo, vytlačíme škrob a prebytočnú vodu, pridáme solamyl, soľ, korenie a cesnak. Z takto pripravenej zmesi upečieme zemiakové rôsti. ....no a potom to všetko uložíme na tanier, ako dekoráciu použijeme šalát polníčer a sójovú omáčku classic. Dobrú chuť.