Tofu na šampiňónoch
Autor receptu: galka01
Dnes bezmäsitý obedík na inšpiráciu.
1 porcia |
25 - 30 minút príprava |
Postup
- Cibuľu nakrájame na rezance, krátko opečieme na masle, pridáme šampiňóny a nakrájaný stonkový zeler. Všetko spolu krátko opečieme a podlejeme bielym vínom. Naozaj len chvíľku podusíme. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Marinované tofu - kúpené v obchode nakrájame a taktiež opečieme veľmi krátko na masle.
Zemiaky postrúhame na hrubo, vytlačíme škrob a prebytočnú vodu, pridáme solamyl, soľ, korenie a cesnak. Z takto pripravenej zmesi upečieme zemiakové rôsti.
....no a potom to všetko uložíme na tanier, ako dekoráciu použijeme šalát polníčer a sójovú omáčku classic. Dobrú chuť.