Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej videorecept
Tento skvelý recept určite ocenia hlavne tí, ktorí chcú byť fit.
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Foto: Televízia Varecha
Postup
-
1
Hlávkovú kapustu nakrájame na pásiky, mrkvu a zázvor nastrúhame. Cibuľu nakrájame na drobno.
- 2
Vo woku rozpálime olej, osmažíme cibuľu a mleté mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli vločky, zázvor a pretlačený cesnak. Podlejeme vývarom a dochutíme kurkumou.
- 3
Keď sa mäso podusí, pridáme nastrúhanú mrkvu a nakrájanú kapustu, ešte krátko podusíme. Na záver zmes ochutíme sójovou a rybacou omáčkou.
- 4
Pri servírovaní, dochutíme a dozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou, semienkami sezamu a prípadne vločkami chilli.
Tiež hovädzie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu