Teplý cestovinový šalát s pórom
Ak potrebujete rýchle a výživné jedlo, siahnite po teplom šaláte s pórom. Ak k nemu pridáte aj prosciutto alebo sušeného
lososa urobíte toto jednoduché jedlo ešte chutnejším a výživnejším.
Zdroj: https://www.podravka.sk/recept/e3e9c73a-6182-11eb-b88f-0242ac120040/teply-cestovinovy-salat-s-porom/
porcia
príprava
Suroviny
150 g |
|
250 g |
|
1 ks |
|
1 strúčik |
|
4 lyžice |
|
|
|
|
|
|
|
1 PL (opečené) |
|
1-2 ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Očistený pór prekrojte na polovicu a nakrájajte na drobno. Cibuľu nakrájajte na plátky.
- 2
Do rozohriateho oleja pridajte pór, cibuľu a cesnak. Opečte na panvici za občasného miešania. Posypte čerstvo mletým korením a jemne osoľte.
- 3
Pridajte uvarené cestoviny, nasekanú petržlenovú vňať a premiešajte
- 4
Pred podávaním posypte opraženými sezamovými semienkami a pokvapkajte tekutým ochucovadlom Podravka NATUR.
Tiež cestoviny:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu