Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou videorecept
Výdatný pokrm, pri ktorého príprave nestrávite veľa času. Stačí už len pár krajcov chleba a obed či večera ako lusk sa môže podávať.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Foto: Televízia Varecha
Suroviny
2 nožičky |
|
1 nožička (iný druh - pikantná, domáca...) |
|
2 konzervy (červená, biela) |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Klobásy zbavíme šupky a nakrájame na kolieska. Dáme ich do hrnca nasucho opiecť. Keď pustia tuk, tak kolieska klobásy vyberieme a dáme bokom.
- 2
Do výpeku nasypeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak a opečieme. Pridáme paradajkový pretlak a premiešame.
- 3
Vrátime naspäť kolieska klobásy, pridáme scedenú fazuľu z oboch konzerv, zalejeme asi litrom vody. Guláš privedieme do varu a na miernom ohni povaríme asi 10 minút.
- 4
Na záver podľa chuti osolíme, okoreníme a prisypeme aj majorán. Premiešame a servírujeme s chlebom.
Tiež fazuľový guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu