Rýchlovky aj klasiky:
Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend

Redakcia Varecha.sk, dnes 06:15     4 minúty čítania

Chutné tipy na nenáročné jedlá na najbližšie dni a aj honosnejšie na tie sviatočné.

Penne so sušenými paradajkami

Recept - Cestoviny
Foto: FrommykitchendotcomPenne so sušenými paradajkami PONDELOK: Ak vám nezostalo nič z toho, čo ste varili cez víkend, môžete staviť na chutné cestoviny.

Filé v kukuričných lupienkoch (fotorecept)

Recept - Vyprážané filé
Foto: TejajaFilé v kukuričných lupienkoch UTOROK: Rybie filé nepotrebuje dlhú tepelnú úpravu, tak sa pohrajte s ich obaľovaním, vyskúšajte namiesto strúhanky rozdrvené kukuričné lupienky.

Strukovinová polievka s quinoou

Recept - Strukovinová polievka
Foto: BlissofplantsStrukovinová polievka s quinoou STREDA: Poriadny tanier polievky zo strukovín a s chlebíkom dobre zasýti aj zahreje. Najmä ak sa vrátite uzimení z cintorína, kde ste boli upravovať hroby na blížiace sa Dušičky.

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s makarónmi (fotorecept)

Recept - Mäsové guľky
Foto: OlineckaMäsové guľky v paradajkovej omáčke s makarónmi ŠTVRTOK: Koniec skráteného pracovného týždňa sa vám pri takejto večeri bude páčiť.

Moravský vrabec s chlpatými knedličkami a kyslou kapustou (videorecept)

Recept - Pečené bravčové mäso
Foto: TartletkaMoravský vrabec s chlpatými knedličkami a kyslou kapustou PIATOK, Sviatok všetkých svätých: Domäkučka upečené kúsky bravčového mäsa, k nim dusená kyslá kapusta a domáce knedličky, to bude príhodný sviatočný obed.

Pečený guláš so zemiakovou prikrývkou (videorecept)

Recept - Pečený guláš
Foto: TV VarechaPečený guláš so zemiakovou prikrývkou SOBOTA, Pamiatka zosnulých - Dušičky: Zastavia sa u vás po návšteve cintorína príbuzní, ktorí pricestovali zďaleka? Možno budú aj poriadne vyhladnutí, tak buďte pripravení. Toto výborné jedlo z jedného pekáča dokáže zasýtiť slušný počet hostí.

Obrátené hovädzie rezne (fotorecept)

Recept - Hovädzie mäso
Foto: Helena10Obrátené hovädzie rezne NEDEĽA: Ak sú rezne vaším najobľúbenejším nedeľným obedom, vyskúšajte tieto. Hovädzie rezne sa dodusia v rúre a budú úžasne jemné a šťavnaté.




ANKETA: Budete cestovať na hroby príbuzných aj do vzdialenejších miest?

28,8%



71,2%







Diskusia k článku







 



TOPlist