Pridaj niečo
Pridaj sa k nám! Pridaj recept Pridaj diskusiu Pridaj zážitok
PrihlásenieRegistrácia

Komunita Varecha.sk

255492 ľudí, ktorí radi varia, jedia a diskutujú o gastronómií
«1 2 ...2555 »



«1 2 ...2555 »

Aktuálne súťaže Varecha.sk

Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2025
123456
78910111213
14151617181920
212223 24 25 26 27
28 29 30

Magazín

Domáce bylinkové maslo: 13 možností, ako ho pripraviť a využiť nielen na chlebík
Fantasticky sa hodí nielen na hrianky a pečivo, ale perfektne ochutí aj grilované mäso, ryby, zeleninu alebo pečené či varené zemiaky.

Na pizzu i koláče: Aj kysnuté cesto si môžete zamraziť do zásoby. Treba však dodržať jednu dôležitú zásadu
Zamiesili ste priveľa cesta? Môžete ho odložiť do mrazničky na neskôr. Ešte predtým by ste však mali vedieť jednu zásadnú vec...

Sviatočné dozvuky: 10 tipov, čo navariť zo zvyšku údeného. Stačí kúsok a každé jedlo dostane hneď iný šmrnc
Neviete, čo na večeru? Ak patríte k šťastlivcom, ktorým po Veľkej noci v chladničke zostalo ešte údené mäso, máte vystarané.


Zážitky (nie len) o jedleKitchenguru: Stravovanie pre ženy Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom Kitchenguru: Strava po športe večer Kitchenguru: Hormóny štastia a jedlo Kitchenguru: Ako sadiť doma bylinky Viac
DiskusieRôzne: Rastlinná šľahačka Varenie: Kypriaci prášok Varenie: Ako na dobrý šošovicový prívarok? Varenie: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 Varenie: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 Varenie: Ako upiecť jaternicu Rôzne: Kukurica s makom Viac
Inzercia


Varecha
PRÍLOHA VARECHA 16/2025: Veľkonočná jahňacina Veľkonočná jahňacina
Varecha s receptami na chutnú jahňacinu na veľkonočný stôl z portálu Varecha.sk, vychádza ako príloha denníka Pravda už vo štvrtok 17. apríla.

Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk:

TOPlist