Ryžové rezance
Ryžové rezance

Ryžové rezance s karí omáčkou

mysiacik - fotkamysiacik, 19. augusta 2017
Ryžové rezance s karí omáčkou
Foto: mysiacik
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

250 bal
3 ks
1 konzerva
1 konzerva
 (alebo kukuričný)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Klasika, ryžové rezance si spravíme podľa návodu, samozrejme len zalejeme horúcou vodou, ktorú ja ešte trocha osolím...

  2. 2

    Na olivovom oleji si opražím na drobno nakrájanú cubuľku, pridáme na dlhé plátky nakrájané tri kuracie prsia, na štangličky nakrájanú jednu veľkú mrkvu, osolíme, okoreníme, ovegetujeme, pridáme asi lyžicu sójovej omáčky, dve lyžice dijonskej, karí korenie, štipku červenej papriky, chvílku opečieme a zalejeme vodou, pridáme šampiňóny, kukuricu a necháme variť, až kým nie je mäsko mäkké. Nakoniec zahustíme zemiakovým alebo kukuričným škrobom.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu

bubaya
Prečo všade rvete tú hnusnú nechutnú kukuricu a konzervované žampióny. Nepoznám nič nechutnejšie, už len pajšle.