Ryžové rezance s karí omáčkou
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 bal |
|
|
|
3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
(alebo kukuričný) |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Klasika, ryžové rezance si spravíme podľa návodu, samozrejme len zalejeme horúcou vodou, ktorú ja ešte trocha osolím...
- 2
Na olivovom oleji si opražím na drobno nakrájanú cubuľku, pridáme na dlhé plátky nakrájané tri kuracie prsia, na štangličky nakrájanú jednu veľkú mrkvu, osolíme, okoreníme, ovegetujeme, pridáme asi lyžicu sójovej omáčky, dve lyžice dijonskej, karí korenie, štipku červenej papriky, chvílku opečieme a zalejeme vodou, pridáme šampiňóny, kukuricu a necháme variť, až kým nie je mäsko mäkké. Nakoniec zahustíme zemiakovým alebo kukuričným škrobom.
Tiež ryžové rezance:
Ďalšie recepty:
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/opekane-cinske-ryzove-rezance/3...