Živánska na plechu
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska, pridáme soľ, červenú sladkú papriku a premiešame. Stehná vykostíme, nakrájame na menšie kúsky a osolíme.
- 2
 Taktiež osobitne nakrájame zeleninu - papriky, paradajky a cibuľu. Klobásku narežeme na hrubšie kolieska.
- 3
 Do hlbšieho plechu dáme na dno alobal, najprv vysypeme zemiaky a pokračujeme všetkými pripravenými surovinami.
- 4
 Ochutíme, dobre premiešame, prikryjeme alobalom a dáme piecť na 200 °C. Pred dokončením dáme alobal dole a necháme ešte na pár minút zapiecť.
Tiež Živánska:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu