Foto: pitrb
Tento recept vznikal počas varenia a štýlom, "čo chladnička dala". Výsledok ma milo prekvapil a určite si ho pripravím ešte raz. Je vhodný na Zobraziť celý popisTento recept vznikal počas varenia a štýlom, "čo chladnička dala". Výsledok ma milo prekvapil a určite si ho pripravím ešte raz. Je vhodný na obed aj večeru a nie je s ním žiadna robota. Prajem dobrú chuť.
porcia
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Prsia očistíme (ja som použil z celého kuraťa aj s kosťou) a nasolíme. Uložíme do stredu zapekacej misy. Misu vyložíme papierom na pečenie. Rúru si zatiaľ predhrejeme na 250 stupňov.
- 2
Fazuľové struky a šampiňóny nakrájame na štvrtiny. Paradajky nechávame celé!
- 3
Mäso obložíme zeleninou, (raz umytou) fazuľou a bylinkami. Na záver osolíme, okoreníme a polejeme olivovým olejom (cca. 2 PL, môžeme aj trochu podliať vodou). Pečieme približne 20 min zakryté a 10 min odkryté. (najlepšie na grile ak máte). Servírujeme v zapekacej mise. Prajem dobrú chuť.
- 2
suché mäso, po akejkoľvek šťavnatej úprave, ukladám *****