Zeleninová polievka
Zeleninová polievka

Polievka so špargľou, zelenými strukmi a s údeným mäsom

Marcel Ihnačák
šéfkuchár, 28. mája 2024
Polievka so špargľou, zelenými strukmi a s údeným mäsom
Foto: Jarmila Horváthová
4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g (zelená a biela)
250 g
250 g




Postup

  1. 1

    Údené koleno uvaríme s koreninami a bylinkami domäkka. Potom mäso oberieme od kosti.

  2. 2

    Všetky druhy zeleniny očistíme a nakrájame na kúsky.

  3. 3

    Do hrnca nalejeme olivový olej a postupne pridávame pripravenú zeleninu. Za občasného premiešania podusíme a zalejeme horúcim zeleninovým vývarom.

  4. 4

    Uvarenú polievku servírujeme s natrhaným uvareným mäsom a bylinkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia