Plnené bravčové mäso
Plnené bravčové mäso (fotorecept)
Autor receptu: olinecka
Rýchle jedlo z jedného pekáča. Nenáročna príprava, ktorú
zvláda aj začiatočník.
15-20 minút príprava |
60 minút na 200 °C |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Mäso umyjeme, osušíme, nakrojíme tenké plátky tak, aby mäso naspodu držalo v celku, viď foto. Osolíme, okoreníme. Mozzarellu a paradajky pokrájame na plátky, ktoré vložíme do nakrojených medzier v mäse.
- Plech vymastíme, vložíme mäso a okolo poukladáme zemiaky. Zemiaky osolíme, okoreníme, posypeme korením na pečené zemiaky, pokvapkáme olejom. Na vrch dáme bylinky. Rúru predhrejeme na 200 stupňov a pečieme 60 minút.
- Po upečení... Prajem dobrú chuť.