Plnené bravčové mäso

Plnené bravčové mäso (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Rýchle jedlo z jedného pekáča. Nenáročna príprava, ktorú zvláda aj začiatočník.

15-20 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Mäso umyjeme, osušíme, nakrojíme tenké plátky tak, aby mäso naspodu držalo v celku, viď foto. Osolíme, okoreníme. Mozzarellu a paradajky pokrájame na plátky, ktoré vložíme do nakrojených medzier v mäse.
  3. Plech vymastíme, vložíme mäso a okolo poukladáme zemiaky. Zemiaky osolíme, okoreníme, posypeme korením na pečené zemiaky, pokvapkáme olejom. Na vrch dáme bylinky. Rúru predhrejeme na 200 stupňov a pečieme 60 minút.
  4. Po upečení... Prajem dobrú chuť.