Palacinkový wrap
Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 28. augusta 2019
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 28. augusta 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Palacinkové cesto: | |
| 200 g |
|
| 2 ks |
|
| 300 ml |
|
| štipka |
|
| 20 g |
|
| Dresing: | |
| 120 g |
|
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| štipka |
|
| Plnka: | |
| 400 g |
|
| 1/2 ks |
|
| 150 g |
|
| 1 ks |
|
| 50 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Medvedí cesnak rozmixujeme a pridáme do cesta, ktoré sme urobili z mlieka, vajec a polohrubej múky. Upečieme palacinky z oboch strán a necháme ich vychladnúť.
- 2
Z uvedených ingrediencií vymiešame dresing.
- 3
Kuracie prsia osolíme, okoreníme a na oleji opečieme dozlatista.
- 4
Palacinky potrieme dresingom, poukladáme listy šalátu, nakrájanú paradajku, olivy, červenú cibuľu a na plátky narezané kuracie mäso. Zrolované podávame ako wrap.
Tiež slané palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu