Plnené slané palacinky
Plnené slané palacinky

Palacinkový wrap

Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 28. augusta 2019
Palacinkový wrap
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

Palacinkové cesto:
200 g
2 ks
300 ml
štipka
20 g
Dresing:
120 g
200 g
100 g
štipka
Plnka:
400 g
1/2 ks
150 g
1 ks
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Medvedí cesnak rozmixujeme a pridáme do cesta, ktoré sme urobili z mlieka, vajec a polohrubej múky. Upečieme palacinky z oboch strán a necháme ich vychladnúť.

  2. 2

    Z uvedených ingrediencií vymiešame dresing.

  3. 3

    Kuracie prsia osolíme, okoreníme a na oleji opečieme dozlatista.

  4. 4

    Palacinky potrieme dresingom, poukladáme listy šalátu, nakrájanú paradajku, olivy, červenú cibuľu a na plátky narezané kuracie mäso. Zrolované podávame ako wrap.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: