Palacinkový wrap
Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 28. augusta 2019
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 28. augusta 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
Palacinkové cesto: | |
200 g |
|
2 ks |
|
300 ml |
|
štipka |
|
20 g |
|
Dresing: | |
120 g |
|
200 g |
|
100 g |
|
štipka |
|
Plnka: | |
400 g |
|
1/2 ks |
|
150 g |
|
1 ks |
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Medvedí cesnak rozmixujeme a pridáme do cesta, ktoré sme urobili z mlieka, vajec a polohrubej múky. Upečieme palacinky z oboch strán a necháme ich vychladnúť.
- 2
Z uvedených ingrediencií vymiešame dresing.
- 3
Kuracie prsia osolíme, okoreníme a na oleji opečieme dozlatista.
- 4
Palacinky potrieme dresingom, poukladáme listy šalátu, nakrájanú paradajku, olivy, červenú cibuľu a na plátky narezané kuracie mäso. Zrolované podávame ako wrap.
Tiež slané palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu