Palacinkové lasagne
Foto: hame
Skúšali ste už nahradiť tradičné cestoviny lasagne za palacinky? Ak nie, máme pre vás recept, ako na to. S mletým mäsom a so zeleninou Zobraziť celý popisSkúšali ste už nahradiť tradičné cestoviny lasagne za palacinky? Ak nie, máme pre vás recept, ako na to. S mletým mäsom a so zeleninou Znojmia "pod masíčko" od Hamé vykúzlite palacinkové lasagne ľavou zadnou.
na 200 °C
Suroviny
1 ks väčšia |
|
1 strúčik |
|
700 g mleté |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 ks |
|
2 bal |
|
|
|
Palacinky: | |
300 ml |
|
200 ml |
|
100 ml |
|
200 g |
|
1 KL |
|
2 ks |
|
Na vrch: | |
1 bal |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Na olivovom olej popražíme cibuľu s cesnakom.
- 2
Pridáme mleté hovädzie mäso, koreniny, zeleninu Znojmia pod masíčko a všetko spolu podusíme.
- 3
Z ingrediencií na palacinkovú zmes pripravíme palacinky.
- 4
Do zapekacej misy, ktorú vymastíme olejom, vložíme palacinku, na ňu navrstvíme mäsovú zmes a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Postup 4-krát zopakujeme.
- 5
Vrch poslednej palacinky polejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali 1 vajce, posypeme zvyšnou mozzarellou a dáme piecť na 200 stupňov na približne 25 min.
Tiež lasagne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu