Nátierka na hrianky sterilizovaná fotorecept
Foto: margaretka28
Máte radi pikantné? Tak tento recept je pre vás ! Predstavte si že je vonku zima a vy si dáte čerstvo upečenú hrianku s Zobraziť celý popisMáte radi pikantné? Tak tento recept je pre vás ! Predstavte si že je vonku zima a vy si dáte čerstvo upečenú hrianku s touto nátierkou a k tomu lipový, alebo šípkový čaj :-) Viem, že teraz sa zima ťažko predstavuje,ked je vonku 30 stupňov, ale ...
Postup
-
1
Pripravíme si cesnak, papriku a rajčiny.
-
2
Dalej bravčové pliecko, cibuľu, čili a zeler.
-
3
Všetko okrem zeleru pomelieme na mäsovom mlynčeku.
-
4
Zeler najemno postrúhame.
-
5
Všetko spolu dáme do hrnca, premiešame a dáme variť. Varíme za stáleho miešania.
-
6
Pridáme soľ a varíme 15 minút od bodu varu.
-
7
Pred koncom varenia pridáme korenie a zázvor.
-
8
Hotové naložíme do pohárikov a sterilizujeme 30 minút na 100 stupňov. Z tejto dávky mi vyšlo 14 pohárikov od jogurtu.
Takze ukladam tvoj receptik a vyskusam ho:-)