Musaka z kyslej kapusty a ryže

redakcia - fotkaredakcia, 13. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
20 g
40 g
40 g
1 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu pokrájame na menšie kúsky, vložíme na panvicu s rozohriatym olejom, ochutíme mletou paprikou a dusíme domäkka. Ryžu uvaríme v osolenej vode, scedíme, pridáme postrúhaný syr, petržlenovú vňať pokrájanú nadrobno a mleté čierne korenie.

  2. 2

    Pekáč potrieme zvyškom oleja, na dno rozložíme kapustu, na ňu ryžu a znova kapustu.

  3. 3

    Zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajce a upečieme v horúcej rúre dočervena.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia