Morčacie mäso na karí s patizónmi

redakcia - fotkaredakcia, 19. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
400 g
2  ks
2 ks
2 ks
250 ml
1 PL
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na tenké rezance, opražíme v rozohriatom oleji, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme nadrobno posekanú očistenú cibuľu a speníme. Patizóny očistíme, zbavíme jadrovníkov a pokrájame na malé kocky. Primiešame k mäsu, opražíme v rozohriatom oleji, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podlejeme zeleninovým vývarom a udusíme do polomäkka.

  2. 2

    Potom pridáme na rezance pokrájané zeleninové papriky bez jadrovníkov, neskôr olúpané pokrájané rajčiaky a udusíme domäkka. Hotové posypeme nadrobno posekanou očistenou mladou cibuľkou.

  3. 3

    Podávame tak, že každú porciu prelejeme PL bieleho jogurtu, ktorý sme premiešali s nadrobno posekaným kôprom, rozotreným cesnakom a trochou soli.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: