Marinované kuracie prsia
Marinované kuracie prsia

Marinované kuracie prsia s basmati ryžou s restovanou mrkvou

macka78 - fotkamacka78, 15. januára 2019
Marinované kuracie prsia s basmati ryžou s restovanou mrkvou
Foto: macka78
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 PL
1 PL
1 ks
1 ČL (podľa vlastného výberu)
1 ks
250 ml
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme očistíme, nakrájame na rezne. Marinádu spravíme zmiešaním vajíčka, Solamylu, sójovej omáčky a korenia (kto má aké rád, môžete pridať kari, gyros, papriku, biele korenie, všetko čo sa hodí na kuracie mäso). Do marinády vložíme rezne a necháme aspoň hodinku odležať...

  2. 2

    Zatiaľ si uvaríme ryžu. Mrkvu očistíme, nastrúhame na hrubšie rezance a orestujeme na olivovom oleji, potom ju pridáme do uvarenej ryže.

  3. 3

    Marinované prsia, už len osmahneme z oboch strán a môžeme podávať s ryžou a zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
@Macka78 (15.1.2019 18:02)

Aj my lúbime ryžu a robím ju dost často tiež všelijako pripravenú,ale väčšinou okrúhlu alebo jazmínovú :-) a pravdaže bulgur a kuskus.Raz som vyskúšala basmati a vôbec nebola po mojej chuti :-)

Pridaj komentár k receptu: