Langoše s bylinkovým dresingom fotorecept
Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 21. júna 2019
šéfkuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 21. júna 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z múky, mlieka, vody, kyslej smotany, droždia a zo štipky soli pripravíme vláčne langošové cesto, ktoré necháme 30 minút podkysnúť. Cesto rozdelíme na kúsky a vytvarujeme do kruhov.
-
2
Upečieme na oleji z oboch strán dozlatista.
-
3
Z jogurtu, zo soli, z korenia, prelisovaného cesnaku a posekaných byliniek podľa vlastného výberu pripravíme dresing, ktorým langoše potrieme. Na záver ho dozdobíme zeleninou podľa vlastnej chuti.
...nem cipen si dá tatarku
ja cesnakový dresing
:-)