Langoše s bylinkovým dresingom fotorecept

Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 21. júna 2019
Langoše s bylinkovým dresingom (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

Langoše:
500 g
150 ml
150 ml
20 g
štipka
200 g
 na vyprážanie
Dresing:
Navrch:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z múky, mlieka, vody, kyslej smotany, droždia a zo štipky soli pripravíme vláčne langošové cesto, ktoré necháme 30 minút podkysnúť. Cesto rozdelíme na kúsky a vytvarujeme do kruhov.

    Langoše s bylinkovým dresingom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Upečieme na oleji z oboch strán dozlatista.

    Langoše s bylinkovým dresingom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Z jogurtu, zo soli, z korenia, prelisovaného cesnaku a posekaných byliniek podľa vlastného výberu pripravíme dresing, ktorým langoše potrieme. Na záver ho dozdobíme zeleninou podľa vlastnej chuti.

    Langoše s bylinkovým dresingom (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: