Kysnutá pizza s ricottou, mozzarellou a so slaninou

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, dnes 17:00
Kysnutá pizza s ricottou, mozzarellou a so slaninou
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
25 (+ kysnutie) minút
príprava
15 minút
na 220 °C

Suroviny

400 g
2 PL
240 g
250 g
100 g
1 ks
 čerstvé




Postup

  1. 1

    400 g domáceho cesta na pizzu rozvaľkáme a prenesieme na plech, potrieme ho 1 PL olivového oleja, ricottou a obložíme plátkami mozzarelly so slaninou.

  2. 2

    Pizzu pečieme v predhriatej rúre pri 220 °C asi 15 minút.

  3. 3

    Pred podávaním pizzu posypeme nakrájanou čili papričkou, oreganom, soľou a korením.

Diskusia k receptu