Tofu čokoládová pena
Ak hľadáš dezert, ktorý je zároveň lahodný, zdravší a jednoduchý na prípravu, táto tofu čokoládová pena je pre teba ako stvorená. Spojenie hodvábne Zobraziť celý popisAk hľadáš dezert, ktorý je zároveň lahodný, zdravší a jednoduchý na prípravu, táto tofu čokoládová pena je pre teba ako stvorená. Spojenie hodvábne jemného tofu, kvalitnej čokolády a prírodne sladkého javorového sirupu vytvára krémovú pochúťku, ktorú si zamiluješ na prvé ochutnanie. Stačí pár ingrediencií a máš hotový dezert, ktorý poteší každého milovníka čokolády.
porcie
príprava
Postup
-
1
Čokoládu dáme do misky a ohrievame ju v mikrovlnke po 30-sekundových intervaloch, vždy premiešame, až kým sa neroztopí do hladka.
- 2
Do mixéra dáme roztopenú čokoládu, vanilkový extrakt, tofu a javorový sirup. Mixujeme, kým nezískame hladkú krémovú konzistenciu.
- 3
Vymiešanú zmes preložíme do misky, kde do nej jemne zapracujeme Creme de Tofu. Dávame si pozor, aby sme to neprehnali s miešaním – pena by nám mohla spľasnúť.
- 4
Servírujeme ozdobené čerstvým ovocím a lístkami mäty.
Tiež Čokoládová pena:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu